Verzending en bezorging

Alle bestellingen boven de 75 euro binnen Nederland worden gratis bezorgd door PostNL. Onder de 75 euro betaalt u 6,95 extra aan verzendkosten. Controleer wel altijd zorgvuldig of het juiste afleveradres is ingevoerd!

Wij streven er naar alle bestellingen binnen 1 tot 4 werkdagen aan je te leveren tenzij anders vermeldt.

Bij de levering van behang hangt het af hoe snel de fabriek dit kan afsturen, maar gemiddeld heeft u deze ook binnen tussen de 4 en 10 werkdagen na orderopgave. De Uitzondering is DWC omdat die e.e.a. voor u op maat leveren, en het dus pas geproduceert wordt na uw bestelling. Hier ligt het ongeveer op 3 weken na orderopgave met een uitloop naar 4 weken.

Voor verfzendingen naar België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland gelden de werkelijk verzendkosten die wij van de transporteur krijgen. Ook hier proberen we tussen de 2 tot 5 werkdagen te leveren na orderopgave maar zijn we helaas afhankelijk van lokale logistieke processen.

Buiten deze landen verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen zodat wij in overleg (zowel in tijd als kosten) de juiste en meest efficiënte transportmethode kunnen kiezen. Kiest u ervoor om een product terug te sturen, dan draagt u de verzendkosten van de retour. Zie onze ruil- en retourpagina.