Advies op maat

Wij begeleiden graag voor u de gedeeltelijke of complete metamorfose van uw woning.

Of het nu een enkele kamer of het gehele huis betreft, wij regelen het – uiteraard in volledige samenspraak met u.
Als centraal aanspreekpunt van alle vakspecialisten zorgen wij ervoor dat uw woonwens realiteit wordt.
Van kleur- tot compleet interieuradvies, van aannemer tot stoffeerder, wij regelen het!
TheRoundSquare.com heeft een klein maar hoogwaardig netwerk van vaste partners voor schilder- en behangwerk.
Voor kleuradvies werken we nauw samen met een erkend kleuradviseurs en voor het maken van raamdecoratie hebben wij een gerenommeerd gordijnenatelier.
En voor interieuradvies hebben we een goede samenwerking met diverse interieurarchitecten en -stylisten gebaseerd op uw smaak.

Heeft u een woonwens en u weet niet waar of hoe u moet beginnen? Bel ons gerust op 010-3416069, of kom langs op de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Dan kijken we samen hoe we uw woonwensen succesvol kunnen realiseren.
Wanneer wij op u verzoek aan huis komen voor inmeten of voor kleuradvies, berekenen wij daarvoor kosten op basis van ons uurtarief, met de daar bijbehorende reis- en parkeerkosten. Hier ontvangt u vooraf een factuur voor. Als u op basis van ons advies akkoord gaat met de offerte en een bestelling bij ons plaatst, dan vervallen onze advieskosten*.

* Dit geldt voor kleuradvies van de gehele woning en de daar uit voortkomende grote hoeveelheid verf, behang en gordijnen. Helaas kunnen wij dit niet doen voor 1 a 2 potten verf omdat een kleuradvies significant meer kost.