Ruilen en retourneren

Hoe kan ik iets retourneren?
Binnen 2 weken na ontvangst van uw bestelling via onze website kan u de verf indien de pot nog in ongeschonden (ongeopend en onbeschadigd) staat is retourneren. Dit geldt voor de ready mixed verven van Niveau Verf. Voor Farrow & Ball, Little Greene en Paint and Paper Library geldt dit niet omdat wij deze speciaal voor u op kleur mengen.

Dat kan via PostNL voor uw eigen rekening, maar u kan het natuurlijk ook terugbrengen in onze winkel tijdens de openingstijden.
TheRoundSquare.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft TheRoundSquare.com de bijkomende kosten voor de duurdere verzendmethode niet terug te betalen.

Zending graag in originele verzenddoos retourneren, want die zijn er voor gemaakt. Wanneer blijkt dat de retourzending bij binnenkomst beschadigd is tijdens transport, zullen wij dit meteen aan u melden, en zullen wij de beschadigde blikken niet aan u crediteren!

U kan dan PostNL zelf aansprakelijk stellen voor de door u geleden schade.

Waarom kan ik Little Greene verf niet retourneren?
Dat komt doordat wij deze speciaal voor u op kleur maken in de door u bestelde hoeveelheid.

Waarom kan ik Farrow & Ball verf niet retourneren?
Dat komt doordat wij deze speciaal voor u op kleur maken in de door u bestelde hoeveelheid.

Waarom kan ik Niveau verf niet retourneren?
Dat komt doordat wij deze speciaal voor u op kleur maken in de door u bestelde hoeveelheid. Uitzondering hierop is de bases die niet voor u gekleurd zijn zoals primers en standaard verven.

Waarom kan ik behang en stoffen niet retourneren?
Dat komt doordat wij deze speciaal voor u bestellen en laten maken in de door u bestelde hoeveelheid rollen en kleur. Het zelfde geldt voor de door u bestelde wallcovering en stoffen welke zijn geknipt in de door u gevraagde maat.

Kunt u het antwoord niet vinden, stel de vraag dan rechtstreeks aan ons via de Email op info@theroundsquare.com of bel ons op 010-3416069.

Webwinkel
Let op: dit is het retourbeleid voor de webwinkel voor online verkopen, deze regels gelden niet voor aankopen gedaan in de winkel op de Goudsesingel. Zie hiervoor uw kassabon of factuur.