Betalen

Stap 1. Betaalmethode

Nadat je een betaalmethode hebt gekozen, wordt de bestelling definitief door op de knop ‘Bestelling afronden’ te klikken. Je gaat daarmee ook akkoord met onze Algemene voorwaarden, deze moet je aanvinken.
Hierna wordt je naar de door jou aangeven betaalmethode doorgelinkt, waar je de bestelling kan betalen in een beveiligde betaal omgeving van onze externe betaalprovider Buckaroo.

Stap 2. Bevestiging van uw bestelling

Als de bestelling is afgerond bieden wij je een volledig overzicht van alle opgegeven gegevens. Je kunt deze uitprinten of opslaan. Ook krijg je, binnen enkele minuten, per email een bevestiging van de bestelling.
Wanneer je aangegeven hebt vooraf te willen betalen, krijgt u van ons een bevestiging als wij de betaling hebben ontvangen. Zodra de bestelling wordt aangeboden aan PostNL zullen wij je daarvan ook via e-mail op de hoogte stellen.

Tevens voegen wij een track and trace van PostNL toe zodat u de zending kan volgen.

U kan bij TheRoundSquare.com kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcards (Visa, MasterCard, eMaestro en Vpay) U voert veilig uw creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het te betalen bedrag wordt gereserveerd op uw creditcard zodra u besteld hebt. Uw creditcard wordt pas twee dagen na verzending belast.

Wat is 3-D Secure of Securecode? 3-D Secure en SecureCode maken het betalen met een creditcard op internet nog veiliger. De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. Ook Maestro biedt de 3-D Secure aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Hoe werkt het? Uw creditcard is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw creditcard. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd.

PayPal Het nieuwe betalen: makkelijk, veilig en overal. Met PayPal kiest u er voor om te betalen met uw creditcard of met uw PayPal-rekeningsaldo. U kan met PayPal veilig aankopen doen, zonder uw creditcardnummer of financiële informatie door te geven.

En de achteraf betaalmethode:

Afterpay Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België. Voordeel voor u is dat u pas na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen mag betalen. U ontvangt standaard een e-mail met betaalmogelijkheid via iDEAL. Het kan natuurlijk zijn dat Afterpay gebaseerd op de door u verstrekte gegevens besluit dat deze betaalmethode voor u niet beschikbaar is. In dat geval kan u kiezen uit een van de andere betaalmethodes.

Cadeau kaart Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. De Cadeau kaart blijft 365 dagen na uitgifte geldig, daarna vervalt de Cadeau kaart automatisch. Aan later gebruik van de Cadeau kaart na de 365 dagen kunnen geen rechten worden ontleent. De Cadeau kaart wordt u gegeven vanuit Theroundsquare.com, U als ontvanger van de Cadeau kaart bent zelf verantwoordelijk om de termijn in de gaten te houden waarin de Cadeau kaart geldig is.