Over ons

Let’s make a change by embracing change.

Wij zijn The Round Square, jouw connaisseur in kleur voor het interieur. We horen je denken: “Een vierkant dat rond is? Dat kan toch helemaal niet?” Laat die gedachtengang nu precies ons verhaal vertellen. Wij geven het advies waar jij zelf niet op zou komen. Wij hebben de ideeën waar jij zelf nog niet aan dacht en herkennen de veranderingen die jij niet had voorzien. Wij zijn niet bang om kleur te bekennen. Hoe zit dat bij jou?

Het leven is constant in beweging en alles verandert altijd. Verandering is relatief en uniek en laat zich niet managen. Net als de seizoenen. Net als de manier waarop we onszelf zien en definiëren. Net als stijlkeuzes, smaak en wensen. Net als kleur. Bij geen enkele zonsopkomst of zonsondergang kleurt de lucht hetzelfde. De bomen etaleren jaarlijks zo’n fifty shades of leaves en in het dierenrijk staat kleurverandering zelfs synoniem voor veiligheid. Juist in een wereld waar verandering de enige constante is, is het key om te zorgen dat jouw huis altijd als thuis voelt. Het is tijd om kleur te geven aan jouw leven.

Het assortiment van TheRoundSquare.com bestaat uit diverse gerenommeerde verf- en behangleveranciers uit Europa. In onze zaak, in het Industriegebouw in Rotterdam, ontdek je merken als Farrow & Ball, Little Greene, Niveau verf, Paint & Paper Libr, Arte, Asteré, Au Fil des couleurs, Christian Lacroix, Cole & Son, Designers Guild, Dutch Wall Coverings, Elitis, Farrow & Ball, Harlequin, Hooked on walls, Jean Paul Gaultier, Jim Thompson Wallpapers, LeLievre, Les Dominotiers, Liberty, Majvillan, Matthew Williamson, Missoni Home, Moooi, Morris & Co, Omexco, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren Wallpapers, Sanderson, Unlimited Originals.

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen. Wij laten je zien hoe kleuren deuren openen. Kom binnen!