Klantenservice

Wij geven u graag zo snel mogelijk antwoord op uw vragen. De meest voorkomende vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Hoe kan ik jullie bereiken?

U kan ons het makkelijkst bereiken via Email op info@theroundsquare.com
Daarnaast kunt u ons natuurlijk telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 10 tot 17 uur en  zaterdag van 10 tot 16.30 uur bereiken op nummer 010-3416069.
En u bent van harte welkom in onze winkel tijdens openingstijden.

Hoe kan ik iets retourneren?

Binnen 2 weken na ontvangst van uw bestelling via onze website kan u de verf indien het product nog in ongeschonden (verfblik ongeopend!) staat is retourneren. Indien mogelijk in originele verpakking. Dit kan via PostNL. Maar u kan het natuurlijk ook terugbrengen in onze winkel tijdens de openingstijden.

Waarom kan ik speciaal gemixte verf, behang en stoffen niet retourneren?
Dat komt doordat wij deze speciaal voor u laten maken in de door u bestelde hoeveelheid rollen en kleur. Het zelfde geldt voor de door u bestelde gordijn en of meubelstoffen. Met Farrow & ball is het sinds februari 2019 dat wij die maken op de originele Farrow & Ball mengmachine. Daardoor maken wij elk blik wat u besteld speciaal voor u op kleur en is deze helaas dus niet te retourneren. Dit geldt ook voor de verven van Little Greene en Niveau verf.

Kunt u het antwoord niet vinden, stel de vraag dan rechtstreeks aan ons via de Email op info@theroundsquare.com

Het team van

TheRoundSquare.com