Orac Decor

Orac Decor sierlijsten

Orac Decor is hét merk voor interieurdecoratie dat kroonlijsten, plinten, wandlijsten, indirecte verlichting en andere decoratieve elementen om je woning decoratief mee af te maken. TheRoundSquare.com is preferred supplier van dit premium merk voor sierlijsten en ornamenten. Met Orac Decor® haal je een mooi, kwalitatief en duurzaam design in huis. In onze webshop en in onze ‘stenen’ winkel aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam kun je terecht voor het kopen van het complete assortiment van Orac Decor.

Over Orac Decor

Bij de ontwerpers en makers van Orac Decor ligt interieurdecoratie hen nauw aan het hart. En dat zie je terug in al hun producten. Bij dit bedrijf staat permanente vernieuwing op het vlak van technologie, het gebruik van materialen en het uiteindelijke design altijd centraal. Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert `Orac Decor op gepassioneerde wijze decoratieve afwerkingsproducten voor interieurs. Dat die gedrevenheid voor mooie dingen maken bij gen in de genen zit, behoeft eigenlijk geen verdere uitleg of introductie; Orac Deco is eigenlijk altijd ‘top of the bill’. Als pioniers in decoratie-elementen heeft het bedrijf een kunststoftechnologie geïntroduceerd voor de productie van sierelementen. Alleen zo kunnen ze de bijzonder hoge kwaliteit, in combinatie met de fijne afwerking en eenvoudige installatiemogelijkheden, garanderen. De verfraaiing van je interieur, of de afwerking van een mooi project kan daardoor sneller en vooral gemakkelijker gemaakt worden. De Orac Deco sierlijsten, ornamenten en andere producten zijn namelijk licht, zeer goed overschilderbaar en vaak zelfs multifunctioneel te gebruiken.

Orac Decor

Wat zijn sierlijsten en ornamenten?

Sierlijsten en ornamenten zijn decoratieve afwerkingsproducten. Orac deco sierlijsten en ornamenten worden de volgende redenen veel gekozen en toegepast:

  • om meer sfeer te creëren
  • om kabels, scheuren, oneffenheden en gordijnrails te verbergen
  • om een ruimte optisch groter – of juist kleiner – te laten lijken

De sierlijst?

Sierlijsten (strips) gebruikt men vooral om er een mooie overgang tussen een muur en het plafond mee te maken. Ook worden sierlijsten vaak toegepast als lambriseringslijsten. En verder uiteraard voor het decoreren van muur en/of plafonds. Orac Deco sierlijsten zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar als plafondlijsten, wandlijsten, plinten en andere decoratieve elementen.

Een ornament

Een ornament bestaat uit een ronde of rechthoekige (geometrische) vorm. Een andere naam voor de term ornament is rozet. Ornamenten worden vaak (samen met een hanglamp) in het midden van het plafond geplaatst.

Waarom Orac Deco producten kopen bij TheRoundSquare.com?

Mensen houden van kwaliteit en schoonheid in hun woning. Dat bieden we je bij TheRoundSquare.com in onze webshop en in onze winkel. Om onderstaande redenen zijn Orac Deco sierlijsten en andere producten kopen bij ons zeer interessant:

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Indien voorradig binnen 4 tot 5 werkdagen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn dé behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Contact met TheRoundSquare.com

Wil je topkwaliteit decoratief design kopen van Orac Deco? Doe je aankopen dan in onze webshop. Ook kun je voor Orac Deco sierlijsten en ornamenten, en handige tips en adviezen terecht in onze winkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer informatie over onze producten? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.