Sanderson behang

Behang met de elegantie van het Engelse platteland

Wie van de ‘good old English countryside’ houdt, is waarschijnlijk ook dol op Sanderson behang. Dit behang combineert een geheel eigen stijl met het Engelse karakter van weleer met de moderne uitstraling zoals we die nu graag zien. In het ruime assortiment van Theroundsquare.com hebben wij natuurlijk dit schitterende Sanderson behang. Je kunt het bij ons heel gemakkelijk online bestellen. En als je het eerst met eigen ogen wil bekijken om te zien of het echt hét behang voor jou is, kom dan gerust langs in onze behangwinkel aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Het adres voor behang, behang-inspiratie en advies!

Wat kenmerkt Sanderson behang?

Sanderson behang kent een zeer lang traditie. Arthur Sanderson startte zijn bedrijf in 1860 met de import en verkoop van behang. Na verloop van tijd ging hij ook behang ontwerpen en produceren om zijn behang voortdurend aan de stijl van de tijd aan te kunnen passen. En dat doen ze bij Sanderson behang tot op de dag van vandaag nog steeds. Van behang met de aanvankelijk zeer klassiek bloempatronen hebben ze in het assortiment tegenwoordig ook gestileerde bloemen, klassiek Engels chintz, chique strepen en kleine motieven. Al dit behang wordt gedrukt in het Engeland en draagt daardoor nog steeds forale, landelijke stijl met zich mee. We kunnen wel stellen dat Engels behang alleen Engels behang is als het als het in Engeland wordt geproduceerd. Sanderson behang voldoet aan die kwaliteitseis door een tijdloze Britse gevoeligheid te combineren met handgetekende patronen en gewaagde herinterpretaties uit een historisch archief.

Waarom je behang kopen bij Theroundsquare.com?

Mensen houden van kwaliteit en schoonheid in hun interieur. Ook de Engelse behang traditie mag hierin niet ontbreken. Sanderson behang springt er wat dat betreft enorm uit. En daarom kun je bij ons dit bijzondere behangmerk online en/of in onze behangwinkel kopen.

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Sanderson behang kopen bij TheRoundSqaure.com

Wil je ook dat mooie, traditionele, en bovendien trendy, Sanderson behang kopen? Dat doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Ook kun je voor alle soorten en merken behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer weten over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.