Pierre Frey behang

Behang met rijke kleurpaletten en schitterende texturen

Als je op zoek bent naar het Franse Pierre Frey behang, dan is TheRoundSqaure.com de behangwinkel waar je dat kun kopen. Natuurlijk hebben wij dit schitterende behangmerk in ons assortiment. Want dit behangmerk staat bekend om zijn fijngevoelige neus voor eclectische ontwerpen. En wij zijn daar bij TheRoundSqaure.com ook gevoelig voor. Het is een gedurfd merk om van te houden. Wil jij ook kennismaken met Pierre Frey behang? Kom dan gerust eens kijken in onze behangwinkel aan de Goudsesingel 85 in Rotterdam. Wil je al meteen dit prachtige Pierre Frey behang bestellen? Dat doe je eenvoudig in onze webshop.

Wat kenmerkt Pierre Frey behang?

Het Pierre Frey behang komt voort uit het meubelstoffenbedrijf dat zich sinds 1935 onder leiding van drie generaties Frey heeft weten te ontwikkelen tot een ontwerphuis van uitgesproken meubelen, tapijten en luxe behang. De Franse ‘Art de Vivre’ staat centraal in het Pierre Frey behang. De behangcollectie is een schitterende mix van wereldculturen die samenkomen in prachtige dessins met elk een eigen verhaal.

Pierre Frey behang kopen bij Theroundsquare.com

Mensen houden van kwaliteit en schoonheid in hun interieur. Dat maakt Pierre Frey behang één van onze toppers in ons assortiment. En daarom kun je bij ons dit bijzondere behang online en/of in onze behangwinkel kopen.

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

XXL behang

Pierre Frey behang is herkenbaar aan het unieke grote formaat. Het is echt XXL behang waarop de patronen zich onderdompelen in rijke kleurpaletten en schitterende texturen. Door middel van handmatige prints en rolprints, gravures en digitale technieken krijgt het
Pierre Frey behang zijn eigen unieke uitstraling. Laat je verrassen door de dessins uit de collecties Tresors d’Orient, Rendez-Vous, Jungle en Rituel. Behang met oriëntaalse invloeden, behang met strepen, maar ook ‘gewoon’ effen behang voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of hal. Behang van Pierre Frey gaat nooit vervelen.

Behang kopen bij TheRoundSqaure.com

Wil je ook dat kleurrijke Matthew Williamson behang kopen? Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop. Ook kun je voor alle soorten en merken behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer weten over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.