Nobilis behang

Nobilis behang voor zowel klassiek, modern als luxe interieur

Als je een veelzijdig behang zoekt voor het interieur van je woning, dan is Nobilis behang het merk voor jou! Nobilis behang komt, afhankelijk van je voorkeur, zeer goed tot zijn recht in een klassiek, modern en luxe interieur. Dit behangmerk beschikt over een assortiment sisals, maar ook voor een behang met een fraaie print is Nobilis het behangmerk voor jou. Je vindt dit hoge kwaliteit behang van Franse makelij in de behangspeciaalzaak van TheRoundSquare.com aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Maar je kunt je behang nog makkelijker kopen door het in onze webshop aan te schaffen. Want behang kopen doe je bij
TheRoundSquare.com.

Wat kenmerkt Nobilis behang?

Bij Nobilis kun je kiezen uit een zeer ruime collectie in het oog springend behang waarmee je je woning van top tot teen kunt aankleden en decoreren. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kies jij voor een behang in hout look, of kies je toch liever voor behang met een mooie glans? Zeer populair van Nobilis zijn de Archipelago en Fine Sisal collecties. Wil jij een statement maken in je interieur? Dan ben je me Nobilis behang van succes verzekerd.

Het merk Nobilis

De naam Nobilis stamt uit het Latijnse woord Nobile. Dat betekent’ letterlijk vertaald: ‘gedistingeerd’ of ‘van goede smaak’. De oorsprong van het merk ligt in 1928 toen Adolphe Halard, de stichter van het bedrijf, een boetiek met de naam Nobilis opende. Hij liet zich omringen met gerenommeerde schilders en liet hen collecties behangpapier en stoffen ontwerpen waarin de emoties van hedendaagse kunstenaars tot uitdrukking komen. Het Nobilis behang werd als snel internationaal bekend vanwege de kwaliteit en de hoogwaardige afwerking van het behang.

Elegantie en goede smaak

Nobilis is een merk dat de elegantie en de goede smaak van de Franse cultuur belichaamt, terwijl het open staat voor internationale invloeden. De Nobilis behang collecties variëren van twists op traditionele Franse patronen tot de nieuwste chique designer creaties. Ze worden gekenmerkt door de rijkdom van hun materialen, hun creativiteit, patronen en kleuren, evenals technische innovatie. Succesvolle decorateurs, binnenhuisarchitecten en decoratie professionals gebruiken Nobilis behang om interieurs van prestigieuze hotels en luxe restaurants, jachten, privéwoningen en nog veel meer te transformeren.

Nobilis behang kopen

Wil jij ook die goede Franse smaak achterna met Nobilis behang in je woning? Je kunt Nobilis behang kopen in onze webshop. Ook kun je voor alle soorten behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer informatie over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.