Morris & Co behang

Inspirerend en kunstzinnig behang

Ben je bekend met het fraaie en kunstzinnige Morris & Co behang? Zo ja, dan weet al hoe mooi dit behang is als decoratie aan de muren in een huis. Ken je het nog niet? Dan nodigen we je bij Theroundsquare.com van harte uit om te komen kennismaken met dit opvallend mooie behang waarin klassieke en moderne stijlen worden afgewisseld. Morris & Co behang kun je eenvoudig bestellen in onze webshop. Wil je eerste nog zien of dit bijzonder behang je aanspreekt? Kom dan gerust kijken in onze behangwinkel aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Wij zijn hét adres voor behang, behang-inspiratie en advies!

Over Morris & Co

Kunstenaar William Morris begon in 1860 met het ontwerpen van behangpapier dat met de hand werd gedrukt door Jeffrey & Co. in Londen met behulp van houtblokken en natuurlijke pigmenten op minerale basis. Samen met andere ontwerpers ontwierp Morris zeer mooi behang met complexe ritmes en beweging die de willekeur en symmetrie van de natuur leken weer te geven. Waar in vroeger tijden met de hand werd gewerkt, worden dezelfde ontwerpen worden vandaag de dag machinaal gemaakt, daarbij gebruikmakend van
oppervlakte walsen en moderne inkten in de eigen fabriek in Loughborough, Engeland. De prints zien er daardoor nog net zo fraai uit als de blokgedrukte originelen.

Waarom behang kopen bij Theroundsquare.com?

Wie van kwaliteit en schoonheid in zijn of haar interieur houdt, kan niet om Morris & Co behang heen. Daarom verkopen wij dit schitterende behang Er zijn daarnaast meer redenen om bij ons je behang te kopen:

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Klassiek ontwerpen vertaal naar nu!

Bij Morris & Co geven ze zo nu en dan een moderne draai aan de veel verkochte behangontwerpen. De wat minder bekende behangsoorten wordt soms nieuw leven ingeblazen, waardoor weer nieuwe behang klassiekers voor de toekomst ontstaan. Ontwerpen, die vroeger alleen op textiel te vinden waren, zijn inmiddels ook vertaald naar behangpapier. Zo worden de behangontwerpen van William Morris op een mooie manier in ere gehouden. Vandaag de dag laat men in het Morris & Co behang de esthetiek en ethos zien van deze ontwerper in prachtig vervaardigde behangen. Inspiratie komt uit het archief van Morris & Co en ook aan alle aspecten van het leven, werk en invloeden van Morris.

Morris & Co behang kopen bij TheRoundSqaure.com

Wil je Morris & Co behang kopen? Dat doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Ook kun je voor alle soorten en merken behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer weten over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.