Moooi

Unieke behang ontwerpen van Moooi

Wilt je graag behang van Moooi op jouw muren? Het behang van het luxe designmerk Moooi kleedt iedere ruimte stijlvol aan. Of je nu op zoek bent naar behang voor de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of hal. Moooi behang misstaat nooit! Al meer dan tien jaar heeft Moooi de wereld geïnspireerd en verleid met de meest sprankelende en innovatieve creaties. Het merk biedt creatieve luxe voor een goed samengesteld leven. Het is innovatief, provocerend en poëtisch tegelijk. Ben je benieuwd naar de unieke en prachtige behang ontwerpen van Moooi? Doe inspiratie op in de webshop van TheRoundSquare.com.

Samenwerking Moooi en Arte

Eén van de unieke behangcollecties van Moooi is ontwikkeld vanuit een samenwerking met Arte. Deze behangcollectie is geïnspireerd op tekeningen van uitgestorven dieren. De collectie bevat een combinatie van exotische prints, rijke texturen en 3d-effecten. Hierdoor lijken de dieren haast echt tot leven te komen. In de prints ziet u de diversiteit van de natuur terugkomen. Het behang vertelt een verhaal die de grenzen van onze verbeelding verleggen.

Koop Moooi behang bij TheRoundSquare.com

Wie design behang wil kopen, gaat naar TheRoundSquare.com. Wij hebben een grote collectie design behang van onder andere het behangmerk Moooi. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Neem gerust eens een kijkje in ons ruime assortiment welke stijl behang het beste bij jou en jouw woning past. Natuurlijk kun jij je ook door ons laten adviseren. Wij helpen je graag het perfecte behang voor je woning te vinden. De voordelen van TheRoundSquare.com zijn:

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Toevoeging voor ieder interieur

Het behang van Moooi voegt iets toe aan ieder interieur. Moooi behang is behang in een stijl die altijd bijzonder is. Het behang is onderscheidend. En ook nog eens enorm kleurrijk. Door te kiezen voor Moooi behang, maak je jouw wanden en interieur mooier. Je raakt er niet op uitgekeken.

Neem contact op voor meer informatie

Wil jij je woning graag voorzien van topkwaliteit design behang? Koop behang van het behangmerk Moooi via de webshop van TheRoundSquare.com. Je kunt ook in onze winkel in Rotterdam terecht voor behang, behangbenodigdheden, adviezen en tips. Wil je graag meer informatie over het behang dat wij verkopen? Over de prijzen of over de levertijden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 010 341 60 69 of stuur ons een e-mail via info@theroundsquare.com.