Matthew Williamson behang

Fashion design behang van Matthew Williamson

Wil je de muren in je woning decoreren met Matthew Williamson behang? Je kunt dit prachtige, kleurrijke behang kopen bij de specialisten van TheRoundSquare.com. Wij verkopen het mooie design behang van fashion designer Matthew Williamson dat hij jaarlijks ontwerpt voor het ontwerpt voor de behangcollecties voor Osborne & Little. Het zijn altijd fantasievolle, originele en kleurrijke ontwerpen waar iedereen blij van wordt. Matthew Williamson behang hebben wij bij TheRoundSquare.com uiteraard in onze uitgebreide collectie. Je kunt dit behang bij ons online kopen in onze webshop. En als je het behang eerst met eigen ogen wil zien, kun je je ook laten inspireren in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58.

Behang van Matthew Williamson

Het Engelse interieurstoffen- & behangmerk Osborne & Little bestaat sinds 1968 en is sinds de oprichting uitgegroeid tot een internationaal bekend interieurmerk. Ze weten keer op keer topontwerpers aan zich te binden voor het ontwerpen van hun meubelstoffen en behang. Zo is ook het Matthew Williamson behang ter wereld gekomen.

Waarom behang kopen bij Theroundsquare.com?

Mensen houden van kwaliteit en schoonheid in hun interieur. Dat maakt dat het Matthew Williamson behang een grote populariteit geniet. En daarom kun je bij ons dit prachtige behang online of in onze behangwinkel kopen.

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Topkwaliteit design behangcollecties

De collecties van Matthew Williamson behang zijn tijdloos en modern die uitstekend passen in een modern en/of een klassiek interieur. Zo is er bijvoorbeeld de Daydream behangcollectie met onder andere het dromerige Meadows dessin. En uit dezelfde collectie komt de Tiger Groove: groen en vrolijk met een stoere uitstraling. En niet te vergeten het muurvullende Celestia panoramabehang van Matthew Williamson met een spectaculaire hemel met daarin handgetekende gouden sterren. Laat je bij TheRoundSquare.com inspireren door en informeren over deze prachtige Matthew Williamson behang collectie.

Matthew Williamson behang kopen

Wil je ook dat kleurrijke Matthew Williamson behang kopen? Dat doe je heel gemakkelijk in onze webshop. Ook kun je voor alle soorten en merken behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer weten over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.