Jim Thompson behang

Betoverend mooi Jim Thompson behang kopen

Ben jij op zoek naar het Jim Thompson behang? Bij TheRoundSquare.com vind je de originele en adembenemende Jim Thompson Wallpapers. Hier kan de liefhebber van Thaise kunst, natuur en bijzondere kleurenpatronen zijn hart ophalen met de extravagante ontwerpen. Bekijk het schitterende aanbod online in onze webshop of kom langs in onze winkel in Rotterdam om de magische ontwerpen met eigen ogen te bewonderen.

Uniek interieur met Jim Thompson wallpapers

Met behang kun je een ruimte een heel andere vibe geven. Zeker wanneer je kiest voor het bijzondere behang uit de Jim Thompson collectie. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de kleurrijke ambachtelijke Thaise zijde. De Oosterse touch en de hoge kwaliteit zorgen voor een uitzonderlijk product, waarmee je eenvoudig een vleugje klasse en fantasie toevoegt aan je interieur. Maar ook het duurzame karakter van de maker mag benoemd worden.

Koop Jim Thompson behang bij TheRoundSquare.com

Het originele Jim Thompson behang koop je bij TheRoundSquare.com. Je vindt het complete assortiment van dit exclusieve behang in onze webshop en in onze winkel in Rotterdam. Advies nodig? Als dé verf- en behangspecialist van Rotterdam en omgeving, staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Bestel daarom je Jim Thompson behang in onze webshop en profiteer van:

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Wat maakt Jim Thompson behang zo bijzonder?

Dat James Thompson wallpapers niet zomaar behang is, toont de geschiedenis van het bedrijf wel aan. Het werd opgericht door James H. W. Thompson, een Amerikaanse architect en kunstverzamelaar die zich na de Tweede Wereldoorlog in Bangkok vestigde. Daar raakte hij gefascineerd door de kunst van de handgeweven Thaise zijde met zijn bijzondere scala aan kleuren en texturen.

De Thaise textielindustrie werd echter bedreigd door synthetische machinaal vervaardigde stoffen, die de lokale bevolking in de armoede dreigden te storten. Thompson zag echter mogelijkheden voor de lokale bevolking en richtte The Thai Silk Company op. Via zijn contacten in de wereld van interieurontwerp, mode, showbusiness, kunst en media maakte hij het merk wereldberoemd. Door het creëren van een luxe ambachtelijke textielindustrie gaf hij duizenden gezinnen de kans op een beter leven.

Tot op de dag van vandaag borduurt het bedrijf voort op Thomsens visie op innovatie en kwaliteit. Zo zijn er naast stoffen inmiddels ook meubels verkrijgbaar en dus ook behang.

Meer informatie over Jim Thompson behang?

Wil je meer weten over Jim Thompson Wallpapers? Kom dan gerust langs in onze winkel in Rotterdam, neem telefonisch contact met ons op via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.