Élitis behang

Uniek en veelzijdig behang van Ëlitis

Als je echt bijzonder behang wil kopen om daarmee je muren fraai aan te kleden en decoreren, kun je kiezen voor het Franse exclusieve merk Elitis. Dit merk heeft een fraaie collectie behang met prachtige luxueuze prints waarin je bijzondere onontdekte werelden en culturen kunt ontdekken. Bij TheRoundSquare.com hebben we de complete collectie Élitis Behang in het assortiment. Dit behang kun je online kopen in onze webwinkel. Maar als je het behang liever eerst in het echt wilt bekijken, dan ben je van harte welkom in onze ‘stenen’ winkel aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Wie weet ga ook jij wel helemaal om voor Élitis Behang.

Muren tot kunstwerken omtoveren

Met Élitis Behang kun je je muren omtoveren tot ware kunstwerken doordat het behang vol zit met fijne patronen, structuren en bijzondere kleurstellingen die veel warmte geven. Dankzij de grote veelzijdigheid is Élitis Behang geschikt voor vrijwel elke woonstijl en ieder interieur.

Waarom behang kopen bij Theroundsquare.com?

Mensen houden van kwaliteit en schoonheid in hun woning. Met het bijzondere Élitis behang haal je dat gegarandeerd in huis. En daarom kun je dit mooie Franse merk bij TheRoundSquare.com kopen. En er zijn meer redenen om voor ons te kiezen:

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Het merk Élitis

Elitis behang kent zijn oorsprongen in 1988 en is in het leven geroepen door de Fransman Patrice Marraud des Grottes. Naast zijn liefde voor de Griekse eilanden, de zon en de blauwe zee en hemel, heeft hij een grote fascinatie voor woorden. Daarom is het behangmerk vernoemd naar de Griekse dichter Odysseas Elytis. Bovendien is de filosofie achter het merk: ‘durf dapper en innovatief te zijn en wees een ontdekkingsreiziger in de wereld van wandbekleding’. En dat voert hij uit. De altijd verrassende behangcollecties van Élitis zijn wat dat betreft altijd een beleving op zich. Zo worden verhalen, kleuren, patronen en kunstuitingen uit verre landen en exotische culturen op een bijzondere manier omgezet in eigenzinnige, unieke collecties behang door op een vernieuwende manier technieken en materialen toe te passen.

Zeer sterk behang

Elitis behang heeft extra vlek- en stootbestendige eigenschappen. Ook is het vervaardigd van brandvertragend materiaal en is het uitstekend afwasbaar. Dat maakt dat je Élitis behang in eigenlijk iedere ruimte zonder problemen aan de muur kunt hangen.

Élitis behang kopen

Wil je ook dat mooie Élitis behang kopen? Dat kan uiteraard eenvoudig in onze webshop. Ook kun je voor alle soorten behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer informatie over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.