Cole & Son behang

Modern behang met gevoel voor traditie

Als je je muren graag decoreert met modern behang waarin de Engels traditie de boventoon voert, dan is Cole & Son het perfecte behang voor jou! Cole and Son behang is bekend om veel tijdloze ontwerpen van authentieke behangen die zijn bewerkt voor een modernere look. Sommigen van de Cole & Son designs zijn zelfs op de muren van Buckingham Palace en het Witte Huis te vinden. Wil jij jouw eigen paleisje ook decoreren met Cole & Son Behang? Dit behang kun je uiteraard online kopen in de webshop van Theroundsquare.com. Wil je Cole & Son behang eerst met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust langs in onze behangwinkel aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Het adres voor behang, behang-inspiratie en advies!

Kenmerken van Cole & Son behang

Behang van Cole and Son kent een lange geschiedenis met passie voor luxe behang. Het merk houdt nog altijd vast aan hun geschiedenis door ambachtelijk werk te combineren met traditionele processen en zelfs door gebruik te maken van de oorspronkelijke machines uit de beginjaren van het bedrijf. En dat begin was in 1873. Het eigen archief van Cole and Son is een bron van inspiratie voor nieuwe ontwerpen in hun collecties. Oude ontwerpen behang worden opnieuw ingekleurd en aangepast door hun ontwerpers. Zo weet dit behang merk steeds opnieuw verrassend uit de hoek te komen. Het behang van Cole and Son is niet voor niets populair over de hele wereld. En daarom kiezen veel mensen steeds weer voor Cole & Son behang.

Waarom behang kopen bij Theroundsquare.com?

Wie van kwaliteit en schoonheid in zijn of haar interieur houdt, is waarschijnlijk ook liefhebber van Cole & Son behang. Het is schitterend Engels behang met een moderne twist die wereldwijd gretig aftrek vindt. Ook bij Theroundsquare.com kun je dit fraaie behang kopen. Er zijn overigens meer redenen om bij ons je behang te kopen:

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

Cole & Son behang kopen bij TheRoundSqaure.com

Wil je ook Cole & Son behang kopen? Dat doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Ook kun je voor alle soorten en merken behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer weten over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.