Christian Lacroix

Designer behang van Christian Lacroix

Wil je het op een goede en bijzondere manier bont maken met behang in je woning? Dan is het zeker de moeite waard om het designer behang van Christian Lacroix eens goed onder de loep te nemen. Je vindt dit hoge kwaliteit behang van Franse makelij in de behangspeciaalzaak van TheRoundSquare.com aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Maar je kunt je behang nog makkelijker kopen door het in onze webshop te bestellen. Behang kopen doe je namelijk bij TheRoundSquare.com. Zo ook Christian Lacroix behang!

Christian Lacroix behang

De Franse modeontwerper Christian Lacroix is wereldwijd bekend om zijn elegante, fleurige en kleurrijke behang. Hij varieert daarin met tropische bloemen tot bijzondere vlinders of elegante patronen. We kunnen wel stellen dat het behang van Christian Lacroix af en toe extravagant oogt. Maar dan maak je ook echt een statement, want met dit behang maak je zeker weten een kunstwerk van je muren. De collecties Christian Lacroix behang die je bij ons kunt kopen, zijn bijvoorbeeld Belles Rives, Butterfly Parade, Histoires Naturelles en Air De Paris.

Wat kenmerkt Christian Lacroix?

Christian Lacroix is een zeer bekende Franse modeontwerper. Hij is ook kostuumontwerper, ontwerper en illustrator. Hij staat bekend om de uitbundigheid in zijn ontwerpen, maar vooral ook om zijn uitbundige kleurgebruik. Die uitbundigheid vind je dan ook terug in zijn behangcollecties. Hij brengt zijn unieke extravagantie en ontembare geest over naar de wereld van behang. Je raakt er niet op uitgekeken. Ontdek ook de prachtige patronen en texturen die echt een statement zijn. Christian Lacroix behang en stoffen worden exclusief geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd door Designers Guild. Wij zijn er trots op dat we
Christian Lacroix behang verkopen bij TheroundSquare.com!

Welke soorten behang van Christian Lacroix kun je bij ons kopen?

Je kunt bij ons onderstaand behang van Christian Lacroix kopen:

  • L’odyssée: geïnspireerd door het escapistische gevoel van vlucht en fantasie, viert dit behang het wonder van het avontuur.
  • Paradis barbaris: met daarop prachtige botanische producten, gestructureerde patronen en exotische beelden.
  • Histoires naturelles: behang met de onnavolgbare Christian Lacroix twist. Hierin komt de moderne jungle tot leven.
  • Au thèatre ce soir: typische Lacroix-beelden in een opvallend kleurenpalet, allemaal afgedrukt op zwaar vliesbehang dat makkelijk op te hangen is.
  • Incroyables et meirvelleuses: exotische en eclectische beelden in de bijzondere House of Lacroix-stijl.
  • Belles rives: Dit is echt de Franse Rivièra met bougainville bloemen, levendige citrusvruchten en palmbomen. Volledig afwasbaar behang dat gemakkelijk is op te hangen.
  • Nouveaux mondes: bijzondere collectie behang met vlinders, van felgekleurde veren tot rijpende vruchten in alle tinten.

Christian Lacroix behang kopen

Wil jij ook dat bijzondere Christian Lacroix behang kopen? Kijk snel in onze webshop of kom langs in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer informatie over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.