Asteré behang

Asteré behang: Franse kunstzinnige schoonheid

Als je behang zoekt dat je iets anders biedt dan ‘gewoon’ behang, dan kun je overwegen om Asteré behang te kopen. Voor Asteré behang kun je terecht in de online- en fysieke behangwinkel van Theroundsquare.com. Wij beschikken over de complete collectie behang van dit bijzondere Franse behangmerk. Je kunt het aanbod bekijken in onze webshop. Maar je kunt het ook met eigen ogen aanschouwen in onze fysieke winkel aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Wij weten zeker dat jij ook valt voor de fraaie kunstzinnige ontwerpen van Asteré behang.

Bijzondere behangontwerpen van Astere

Wil je van je muur een kunstwerk maken? Kies dan voor het prachtige en kunstzinnige behang van Asteré. Asteré is een behangmerk dat ontstaan is uit een samenwerking tussen een aantal hedendaagse kunstenaars en het iconische merk Élitis. De collecties die ze gezamenlijk ontworpen hebben, bevatten veel kleuren en geometrische patronen waar het hart van vele kunstliefhebbers gegarandeerd sneller gaat kloppen.

Waarom kiezen voor behang kopen bij Theroundsquare.com?

Mensen houden van kwaliteit en schoonheid in hun woning. Het kunstzinnige Asteré behang voldoet daar zeker aan. Daarom kun je bij TheRoundSquare.com dit mooie Franse behang kopen. Er zijn overigens nog meer redenen om voor ons te kiezen:

  • Online behang kopen voor een bedrag boven de € 75,-? Gratis verzending!
  • Vandaag vóór 17.00 uur bestellen? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor Rotterdam e.o.

‘Andere manier’ van kunst aan de muur hangen

In de ontwerpen van Asteré hebben de meewerkende kunstenaars hun visie en werk vertaald op het behang. Ze bieden je hiermee een intieme kijk op kunst die ze dit keer niet in galerijen en musea tentoonstellen, maar gewoon bij jou thuis. Dat levert bijzondere ontwerpen op. Zo zie je bijvoorbeeld de vertaling van 3D-ontwerpen verwerkt op plat materiaal als behang. Kortom: je ziet hoe kunstenaars de overstap hebben gemaakt van bijvoorbeeld stucwerk of keramiek naar papier en inkt. Hoe kun je een creatie opnieuw verbeelden? Asteré ziet elke collectie behang als een mooie aanleiding voor een gezamenlijke verkenning en ontmoeting met de betreffende kunstenaar.

Asteré behang kopen

Wil je het bijzondere en kunstzinnige Asteré behang kopen? Dat kan uiteraard eenvoudig in onze webshop. Ook kun je voor alle behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer informatie over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.