Arte behang

Arte behang en Moooi Wallcovering

Arte is een exclusief behangmerk met zeer unieke dessins in de collecties, maar dat ook veel met structuur werkt. Als behangspecialist kunnen wij er bij TheRoundSquare.com dus niet omheen om het Arte behang in onze collectie op te nemen. Er is namelijk ook veel vraag naar. Het fraaie design behang van Arte is verkrijgbaar in de webshop van TheRoundSquare.com. En wil je het behang liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Rotterdam. Daar hebben het behang van dit bijzondere merk ook op voorraad. Maar dat is nog niet alles: in het kielzog van Arte hebben wij ook het behang van het merk Moooi Wallcovering (met de 3 o’s) opgenomen in onze collectie. Moooi Wallcoverings is voortgekomen uit een samenwerking tussen Arte en kunstenaar Marcel Wanders. Je leest er hieronder meer over.

Arte behang

Arte is een exclusief behangmerk. Het exclusieve karakter van dit behang zit hem in de unieke dessins met veel structuur in de collecties. Kleine details in het design, zoals een gouden of zilveren schittering, geven het behang direct een zeer luxe uitstraling. Daarom wordt Arte behang veel op muren aangebracht in restaurants en hotels, maar ook bij mensen thuis die van opvallend design houden.

Behang met exclusieve uitstraling

Die luxueuze uitstraling en kwaliteit merk je meteen als je bij ons Arte behang stalen opvraagt. De hoogwaardige kwaliteit, de bijzondere materialen die Arte gebruikt en het opvallende dessin en kleuren zijn dan zeer goed te zien en te voelen. De hoge kwaliteit van het behang maakt dat het kleurvast is en stevig/flexibel genoeg is om op de muur aan te brengen.

Arte en Moooi Wallcovering

Geïnspireerd door elkaar, hebben de merken Moooi & Arte de luxe muurbekleding collectie, Extinct Animals, ontwikkeld. Arte verwierf internationale faam als ontwerper van de meest luxueuze en gesofisticeerde muurbekledingen en behang. Bekend om hun superieure kwaliteit en prachtige ontwerpen, sieren de Arte muurbekledingen de muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen over de hele wereld. Moooi is het opmerkelijke designmerk dat door kunstenaar Marcel Wanders werd opgericht. Dit merk weet de wereld al lange tijd te inspireren en te verleiden met sprankelende en vernieuwende creaties. Het behang van Moooi is innovatief, uitdagend en poëtisch.

Arte en Moooi Wallcovering behang kopen

Wil je topkwaliteit behang kopen van Arte en Moooi Wallcovering? Dat kan uiteraard eenvoudig in onze webshop. Ook kun je voor alle behang, behangbenodigdheden, tips en adviezen terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer informatie over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.