Behang kopen Capelle aan den IJssel

Dé behangwinkel voor Capelle aan den IJssel

Bij dé behangwinkel voor Capelle aan den IJssel e.o. TheRoundSquare.com, kun je online behang kopen van echt topkwaliteit. We zijn niet altijd online behangleverancier; je kunt voor behang kopen ook onze fysieke winkel in Rotterdam bezoeken. Ga je je woning een make-over geven? En wil je dat bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van fraai en oogstrelend design behang? Wij hebben van alles in huis waarmee je je woning tot in de puntjes kunt aankleden en opnieuw decoreren. Je kunt bij TheRoundSquare.com terecht voor verf, designbehang en designstoffen voor gordijnen én meubelen. Wij zijn de speciaalzaak voor behang en decoratie voor Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij zijn gericht is op kleur in het interieur. Kijk snel in onze webwinkel of kom gerust langs in onze behangwinkel.

Verrassende kleuren en dessins behang kopen

Kleur en behang kunnen verrassend veel met je interieur in huis doen. Daarbij is het om het even of je kiest voor een mooie, rustige uitstraling, of juist kiest voor behang dat echt een statement is. Kleur en accenten in het behang brengen levendigheid in huis. Bij TheRoundSquare.com geven we iedereen graag online- en/of persoonlijk advies in onze behangwinkel in Capelle aan den IJssel om zo het mooiste behang bij jou thuis te krijgen.

Behang kopen Capelle aan den IJssel

Waarom bij TheRoundSquare.com behang kopen?

Dit is waarom men er in Capelle aan den IJssel en omstreken voor kiest om behang te kopen in de behangwinkel van TheRoundSquare.com:

  • Online behang kopen? Gratis verzending boven € 75,-
  • Vandaag vóór 17.00 uur besteld? Morgen in huis
  • Professioneel advies op maat
  • Wij zijn de behang- en verfspecialist voor de regio Capelle aan den IJssel

Van modern tot klassiek en van ingetogen tot uitbundig behang

Behang kun je kopen in de meest uiteenlopende kleuren en patronen. Wij beschikken over een zeer grote collectie behang van vrijwel alle bekende en toonaangevende merken. Deze hebben elk hun eigen uitstraling: behang met geometrische, florale, grafische patronen, maar ook behang waarbij de textuur in combinatie met de specifieke kleuren een fantastische beleving oplevert. Verder vind je bij ons ook behang met zeer bijzondere handgeschilderde panorama’s uit vroeger tijden.

Online behang kopen of in onze behangwinkel

Wij zijn preferred supplier van de grote behangmerken en wallcoverings voor Capelle aan den IJssel. Van die merken leveren wij de complete assortimenten behang. In onze ‘stenen’ behangwinkel hebben we soorten en merken behang die op dit moment nog niet in de webshop te koop zijn. Kom daarom een kijkje nemen in onze behangwinkel in Rotterdam. Daar hebben we de complete collectie ruim 280 behangboeken. En je kunt bij ons uiteraard altijd samples behang opvragen.

Contact met TheRoundSquare.com

Wil je topkwaliteit behang kopen in Capelle aan den IJssel? Dat kan in onze webshop. Je kunt voor behang en behangbenodigdheden, tips en adviezen ook terecht in onze behangwinkel in Rotterdam aan de Goudsesingel 58. Wil je meer informatie over behang, samples, prijzen en levertijden? Bel of mail ons via 010 341 60 69 of stuur een e-mail naar info@theroundsquare.com.