Behang is er in vele kleuren en patronen. Van Modern tot klassiek, van ingetogen tot uitbundig. Wij hebben hier voor u een selectie van toonaangevende merken met ieder z’n eigen uitstraling. Met geometrische, florale, grafische patronen. Maar ook behang waarbij de textuur gecombineerd met de gebruikte kleur en fantastisch beleving oplevert. Maar ook sinds kort unieke handgeschilderde panorama’s uit vervlogen tijden.

In de winkel hebben we heel veel merken, die op dit ogenblik nog niet online bij ons te krijgen zijn.

Zoals Élitis, Asteré, Farrow & Ball, Cole & Son, Dutch Wall Textile Co., Matthew Williamson, Jean Ralph Lauren, Paul Gaultier, Sanderson, Scion, Harlequin, Anthology, Majvillan, Little Greene, Zoffany, Morris & Co, Tres Tintas, Arte, Omexo, Piet Boon, Piet Hein Eek, Jim Thompson,  Unlimited Originals, Designers Guild, Osborne & Little.

Daarom nodigen wij u graag uit in de winkel om de complete collectie van over de 255 behangboeken te komen bekijken.

En u kan altijd samples aanvragen, al uw vragen over behang, samples, prijs en levertijd  zijn welkom via  de email op info@theroundsquare.com of via de telefoon op 010-3416069 opvragen.

Nieuw in de winkel is is het fantastisch mooie en exclusieve behang van Iksel. Mooie decoratieve panorama’s uit archieven van plaatsen in de gehele wereld. Een verrijking voor uw kamer. De collectie van Iksel is niet online verkrijgbaar, en wij hopen u dan ook hiervoor in de winkel terug te zien.

Helemaal nieuw in de winkel is Asteré een nieuw behangmerk dat het resultaat is van een samenwerking met hedendaagse kunstenaars en Élitis.

De eerste collectie bestaat uit drie boeken die door de kunstenaars Porter Teleo, François Mascarello en Garance Vallée zijn ontworpen.

Het is echt een genot voor het oog, en ik nodig u dan ook graag uit deze in de winkel te komen bekijken. Neem de maten van de muur mee, zodat wij kunnen kijken wat het voor u gaat kosten.

En mocht u vragen hebben over het behang, stel ze gerust, u kan ons altijd bellen, mailen en natuurlijk in de winkel langskomen. U bent van harte welkom.