Behang is er in vele kleuren en patronen. Van Modern tot klassiek, van ingetogen tot uitbundig. Wij hebben hier voor u een selectie van toonaangevende merken met ieder z’n eigen uitstraling. Met geometrische, florale, grafische patronen. Maar ook behang waarbij de textuur gecombineerd met de gebruikte kleur en fantastisch beleving oplevert. Maar ook sinds kort unieke handgeschilderde panorama’s uit vervlogen tijden.

In de winkel hebben we heel veel merken, die op dit ogenblik nog niet online bij ons te krijgen zijn.

Wij zijn van de volgende merken de preferred supplier voor Rotterdam van behang en wallcoverings, en leveren wij u het complete assortiment van deze merken.

Arte
Asteré
Au Fil des couleurs
Christian Lacroix
Cole & Son
Designers Guild
Dutch Wall Coverings
Edmond Petit
Elitis
Farrow & Ball
Harlequin
Hooked on walls
Isidore Leroy
JAB Anstoetz Wallpaper
Jean Paul Gaultier
Jim Thompson Wallpapers
Kirby Design
LeLievre
Les Dominotiers
Lewis & wood
Liberty Wallpaper
Little Greene
Majvillan
Mark Alexander
Matthew Williamson
Missoni Home
Moooi
Morris & Co
Nobilis
Omexco
Osborne & Little
Paint and Paper Library
Pierre Frey
Ralph Lauren Wallpapers
Rebel Walls
Sanderson
Scion
Tissage Mahieu
Tres Tintas
Unlimited Originals
Zoffany

Daarom nodigen wij u graag uit in de winkel om de complete collectie van over de 280 behangboeken te komen bekijken.

En u kan altijd samples aanvragen, al uw vragen over behang, samples, prijs en levertijd  zijn welkom via  de email op info@theroundsquare.com of via de telefoon op 010-3416069 opvragen.

Nieuw in de winkel is Asteré een nieuw behangmerk dat het resultaat is van een samenwerking met hedendaagse kunstenaars en Élitis.

De eerste collectie bestaat uit drie boeken die door de kunstenaars Porter Teleo, François Mascarello en Garance Vallée zijn ontworpen.

Het is echt een genot voor het oog, en ik nodig u dan ook graag uit deze in de winkel te komen bekijken. Neem de maten van de muur mee, zodat wij kunnen kijken wat het voor u gaat kosten.

En mocht u vragen hebben over het behang, stel ze gerust, u kan ons altijd bellen, mailen en natuurlijk in de winkel langskomen. U bent van harte welkom.